Nimble integratie

Je kunt Leadinfo koppelen met Nimble zodat je website bezoeken automatisch gesynchroniseerd worden. In Nimble wordt er dan een opmerking toegevoegd aan het bedrijf, zodat je ook daar inzicht hebt op de website bezoeken van je contacten. Daarnaast heb je in de Leadinfo portal de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in Nimble met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

API gegevens:

1. Klik Gebruiker Menu > Instellingen in Nimble toolbar.

2. Klik API tokens in het linker menu.

3. Hier vind je de benodigde API gegevens.

Nimble integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Nimble".

3. Vul je API Key in en klik op "Verbind met Nimble".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Nimble. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.