Integratie met PerfectView

Koppel PerfectView binnen een paar stappen aan Leadinfo. Hierdoor kun je gemakkelijk leads doorzetten vanuit Leadinfo naar jouw PerfectView omgeving en verkrijg je waardevolle inzichten over jouw websitebezoekers binnen jouw CRM.

Je kunt vanuit Leadinfo bedrijven koppelen aan een bestaand bedrijf in PerfectView of maak een nieuw bedrijf aan in PerfectView. In dit hulpartikel leggen we uit hoe je de koppeling maakt en bedrijven doorzet naar PerfectView!

De voordelen van de integratie met PerfectView

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen PerfectView

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in PerfectView vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar PerfectView

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik PerfectView aan Leadinfo?

Voordat je de stappen gaat volgen in de portal van Leadinfo, dien je eerst instellingen te wijzigen in PerfectView zelf. Dit betreft de instelling "Extra info bij relaties registreren". Ga naar "Instellingen" -> "Applicatie" -> "Tabbladen" en selecteer hier "Extra info bij relaties registreren" aan.

Wanneer je dit hebt ingesteld kun je PerfectView aan Leadinfo koppelen via onderstaande stappen.

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "PerfectView".

3. Om de verbinding te maken, heb je de API Key, Database ID en User ID nodig vanuit PerfectView. Hier lees je waar je deze informatie kunt vinden.

4. Klik vervolgens op "Verbind met PerfectView".

Let op: Het account die je koppelt moet wel de juiste rechten hebben in PerfectView

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar PerfectView?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw PerfectView omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan PerfectView. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechtsboven op de knop "Koppel met PerfectView"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in PerfectView? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in PerfectView? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in PerfectView als prospect!

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met PerfectView wanneer er een nieuw bedrijf wordt aangemaakt:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Telefoonnummer

• Adres

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• E-mail

• Aantal werknemers

• KvK-nummer

• LinkedIn

Goed om te weten:
Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.

Waar vind ik de API-informatie in PerfectView

Om PerfectView te koppelen aan Leadinfo heb je onderstaande gegevens nodig:

• API Key

• Database ID

• User ID

Deze informatie vind je terug in je PerfectView omgeving. Log in PerfectView en klik rechts op "Instellingen" klik vervolgens op "Koppelingen" en selecteer "API". Hier vind je alle gegevens die je nodig hebt.