Zendesk Sell integratie

Je kunt Leadinfo koppelen met Zendesk Sell zodat je website bezoeken automatisch gesynchroniseerd worden. In Zendesk Sell wordt er dan een notitie toegevoegd aan het bedrijf, zodat je ook daar inzicht hebt op de website bezoeken van je contacten.

Zendesk Sell integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Zendesk Sell".

3. Klik op "Verbind met Zendesk Sell".

4. Log in met je Zendesk Sell gegevens en geef Leadinfo toestemming om toegang te krijgen tot je Zendesk Sell omgeving.

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Zendesk Sell. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.