Kan ik voorkomen dat iemand mij via Leadinfo opspoort?

Wil je als ondernemer dat een Leadinfo gebruiker jou niet kan herkennen? Dan kun je via onderstaande link je uitschrijven uit onze database. Onze Leadinfo gebruikers zien dan niet langer dat je hun site bezoek.

Klik hier of stuur een e-mail naar info@leadinfo.com met je IP-adres dan wordt je uitgeschreven van herkenning.

Weet je jouw IP-adres niet? Ga dan naar www.watismijnip.nl en kopieer de publieke IPv4.