Koppel in een paar stappen je (vaste) telefoonnummer aan WhatsApp Business

In dit artikel leggen we uit hoe je een (vaste) telefoonnummer koppelt aan WhatsApp Business

Er is een zakelijke versie van WhatsApp beschikbaar, die je als tweede WhatsApp app op je telefoon kunt gebruiken. Deze kan je downloaden in de App store, door op ‘WhatsApp Business’ te zoeken.

1. Koppel een (vast) telefoonnummer aan WhatsApp Business

Heb je het WhatsApp nummer ingevoerd in je Leadinfo account?

Volg dan de onderstaande stappen om de WhatsApp Business app te installeren:

1. Download de gratis WhatsApp Business app in de App store op je telefoon.
2. Voer het telefoonnummer in dat je wilt gebruik, dit kan zowel een vast telefoonnummer, als een mobiel telefoonnummer zijn.

Whatsapp Businnes - Install - begin

3. Je ontvangt een SMS met verificatiecode. Wanneer je een vast telefoonnummer aan de WhatsApp Business app wilt koppelen, dien je de optie 'bellen' te gebruiken want je kan geen sms ontvangen.

Wacht tot de tijd voorbij is om een nieuwe code aan te vragen en druk dan op 'Geen verificatiecode ontvangen?'

Whatsapp Businnes - Install - landline number

4. Je komt dan in het volgende scherm van 'Geen verificatiecode ontvangen?'

Kies hier voor de optie: Bel mij, er zal dan een code worden doorgebeld naar het aangegeven nummer. Voer deze code in en dan ben je gekoppeld aan je WhatsApp Business account!

Whatsapp Businnes - Install - verification