Really Simple Systems integratie

Verbind Leadinfo aan Really Simple Systems binnen een paar klikken. Met deze integratie kun je vanuit Leadinfo nieuwe bedrijven aanmaken binnen Really Simple Systems. Hierdoor heb je toegang tot waardevolle Leadinfo data binnen Really Simple Systems!

De voordelen van de integratie met Really Simple Systems

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

๐Ÿ”— Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Really Simple Systems.

๐Ÿ†• Nieuwe bedrijven aanmaken in Really Simple Systems vanuit Leadinfo.

๐Ÿ’ป De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Really Simple Systems.

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten ๐Ÿ“ De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Really Simple Systems aan Leadinfo?

Om de integratie van op te zetten, moet je de API Sleutel van Really Simple Systems kopiรซren.

Stap 1: Log in bij Really Simple Systems en navigeer naar "API V4". Deze is te vinden in uw instellingen onder "Integrations".

Stap 2: Vanaf hier kunt u een nieuwe API Sleutel aanmaken door te klikken op "Manage your API keys and alerts > Generate new key". Selecteer een gebruiker en klik op "Generate". Really Simple Systems zal nu een API Key genereren.

Stap 3: Hier kunt u de gekopieerde API Sleutel plakken. Om de installatie af te ronden, klik op "Connect with Really Simple Systems".

Ontwerp zonder titel (2)

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Really Simple Systems?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Really Simple Systems omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Really Simple Systems. Dit kun je doen vanuit je inbox.

Stap 1:
Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

Stap 2: Klik rechts boven op de knop "Koppel met Really Simple Systems".

Stap 3: Koppel het bedrijf aan Leadinfo

Stap 3.a Is het bedrijf al bekend in Really Simple Systems? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

Stap 3.b Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Really Simple Systems? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

Stap 4
: Je ziet het bedrijf direct terug in Really Simple Systems!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Really Simple Systems. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Really Simple Systems:

• Company name

• Phone number

• Email
  • City

• Region

• Postal code

• Country

• Address

• Number of employees
  • Source

Goed om te weten: ๐Ÿ“ Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.