Tribe CRM integration

Koppel je Tribe CRM met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, worden de toekomstige websitebezoeken als een notitie binnen het bedrijfsprofiel geplaatst. Hierdoor heb je vanuit Tribe CRM ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Tribe CRM aan Leadinfo?

1. Ga naar je Leadinfo account en navigeer naar "Instellingen".
  2. Selecteer vanuit je Instellingen "Tribe CRM" in de lijst met integraties en klik op "Verbind met Tribe CRM".
  3. Zorg ervoor dat je ingelogd bent in je Tribe CRM-omgeving om de koppeling soepel te laten verlopen.

4. Log in op Leadinfo en navigeer naar je "Instellingen"
  5. Onder integraties selecteer je “Tribe CRM”.
  6. Plak de gekopieerde gegevens uit stap 3 en klik op "Verbind met Tribe CRM"

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Tribe CRM?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Tribe CRM-omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Tribe CRM. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Tribe CRM"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Tribe CRM? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Tribe CRM? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4. Je ziet het bedrijf direct terug in Tribe CRM!

Goed om te weten 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.