Waar vind ik de Verwerkersovereenkomst?

Tijdens de proefperiode ben je akkoord gegaan met onze verwerkersovereenkomst. Deze vind je terug in de Leadinfo portal.

Een verwerkersovereenkomst is een overeenkomst tussen de verwerkingsverantwoordelijken en de dataverwerker. In deze overeenkomst vind je alle informatie over de data dat verwerkt wordt voor bedrijfsdoeleinde. Om GDPR/AVG conform te zijn en te blijven, is het belangrijk om sterke data protectie in acht te nemen.

In de DPA vind je dan ook onze verplichtingen en voorwaarden voor Leadinfo en onze klanten om te voldoen aan AVG en GDPR-wetgeving.

Om te starten met je Leadinfo proefperiode ben je akkoord gegaan met ons verwerkersovereenkomst. Je vind een kopie van dit document onder "Juridisch" binnen je Leadinfo instellingen.

➡️  Klik hier om je verwerkersovereenkomst te downloaden.