Filtrér de besøgte sider i indbakken

Få et hurtigt overblik i indbakken over alle de virksomheder, der har besøgt en bestemt side på din hjemmeside. Det tillader dig at se, hvilke virksomheder, der har besøgt landingssiden til en bestemt leadgenerende kampagne.

I din indbakke vil du se fire forskellige filtermuligheder på venstre side. Du skal vælge sider og indtaste et søgeord eller en URL, som filteret skal virke på. Leadinfo vil øjeblikkeligt vise alle virksomheder, som har besøgt netop denne side.

Du kan filtrere flere blogs på samme tid. Leadinfo vil tjekke, om en virksomhed besøgte mindst en af de givne sider.