Foreslå ændringer hos virksomhedsprofiler

Du kan ændre virksomhedsdata hos dine hjemmesidebesøgende!

Vi forsøger at give vores brugere de bedste tilgængelige virksomhedsinformationer. Det kan være, at en virksomhede for nyligt skiftede adresse eller ændrede sine kontaktoplysninger. Vores algoritme vil automatisk opdatere disse informationer med tiden, men du kan foreslå disse ændringer til os, hvis du opdager dem før, vi gør.

Herunder vil du få information om, hvor du kan komme med foreslåede ændringer, og hvad du faktisk kan ændre under en virksomhedsprofil.

Hvor kan jeg ændre en virksomhedsprofil?

På alle virksomhedsprofiler vil du finde kanppen "Foreslå en ændring". Her vil du finde tre muligheder til at forslå en ændring.

Hvilke kontaktoplysninger kan jeg ændre?

Der er tre muligheder for at foreslå en ændring.

Forkert virksomhed

Har vi identificeret den forkerte virksomhed? Fortæl os, hvilken virksomhed vi i stedet bør vise.

Virksomhedsinformationer

Du kan ændre virksomhedsinformationer som kontaktoplysninger, estimeret salg eller bestyrelsesmedlemmer.

Skjul virksomhed

Du kan skjule en virksomhed for dig selv eller andre brugere, hvis du oplever, at en hjemmesidebesøgende er en internetudbyder.

Hvor lang tid går der, før ændringerne er synlige?

Når du har indgivet dine forslag, så vil vi gennem gå dem inden for 72 timer.