Wijzigingen voorstellen in een bedrijfsprofiel

Bewerk bedrijfsdata van jouw websitebezoekers

We proberen altijd de beste bedrijfsinformatie te tonen van je websitebezoekers. Het komt helaas wel eens voor dat een bedrijf onlangs verhuisd is of de contactgegevens verandert zijn. Onze algoritme werkt de informatie met de tijd bij, maar gebruikers hebben de mogelijkheid om dit soort wijzigingen door te geven.

In dit artikel bespreken we waar je de wijzigingen kunt maken en welke data je allemaal kan bewerken.

Waar kan ik bedrijfsdata wijzigen?

In elk bedrijfsprofiel vind je rechtsboven de knop "Wijziging voorstellen". Via deze knop heb je de mogelijkheid om drie manieren de data van je websitebezoekers aanpassen.

Welke bedrijfsdata kan ik wijzigen?

Je kunt op 3 manieren bedrijfsdata wijzigen.

Incorrect bedrijf

Herkennen wij het verkeerde bedrijf? Vul dan het correct bedrijf in die getoond moet worden.

Bedrijfsgegevens
Wijzig de bedrijfsgegevens zoals contactgegevens, (geschatte) sales volume of de directieleden.

Verberg bedrijf
Verberg een bedrijf voor jezelf en voor andere gebruikers. Gebruik deze optie wanneer de websitebezoeker een internetprovider is.

Hoe lang duurt het voordat de wijzigingen zichtbaar zijn?

Zodra je de wijzigingen hebt verzonden, zullen wij je input beoordelen en verwerken binnen 72 uur.