Hvordan du bruger Query Parameters

Query parameters er et sæt af parametre, der bliver tilføjet i enden af en URL. Parametre der tillader dig at organisere og strukturere dit indhold. Og nu kan du også bruge disse parametre, som du har tilføjet til din URL, når du opsætter din Lead Gen Form.

Denne artikel beskriver, hvad Query Parameters er, og hvordan du kan anvende dem sammen med Leadinfo!

Hvad er Query Parameters?

Query Paramters er et sæt af parametre, der bliver tilføjet i enden af en URL. Det er også kendt som Query Strings eller URL-parametre. Disse parametre er elementer, der bliver tilføjet til din URL, som hjælper dig med at filtrere og organisere indhold.

De mest anvendte parametre er UTM-parametre. Disse giver dig mere information om, hvor linket blev brugt henne, og hvad formålet var.

Herunder er et eksempel på en URL med Query Parameters. Du kan spotte brugen af Query Parameters ved, at der er anvendt et spørgsmålstegn (?). Query Parameters består af en Key (nøgle) og en Value (værdi). Disse to er adskilt af et lighedstegn (=).

Hvordan du bruger Query Parameters i Lead Gen Form

Når du opsætter din targeting (målrettede indsats) i den Lead Gen Form, kan du vælge dit query parameter. Her skal du indtaste din Key og værdien af dine query parameters.

I eksemplet herunder bruger vi samme Key og Value som på billedet ovenover.