Hvordan identificerer Leadinfo besøgende på din hjemmeside?

Denne artikel forklarer, hvordan Leadinfo identificerer hjemmesidebesøgende på din hjemmeside.

Leadinfo genkender og identificerer de virksomheder, som har besøgt din hjemmeside med den trackingkode, som du har installeret. Gennem din trackingkode kan vi identificere din hjemmesidebesøgendes IP-adresse og matche den med en virksomhed.

Når vi har identificeret virksomheden, så samler vi alle offentligt tilgængelige informationer fra forskellige kilder. Så giver vi dig med al den information, som du har brug for, så du kan følge op på alle interessante besøg på din hjemmeside.

Vi bruger kun information, som allerede er offentligt tilgængeligt, så vi overholder alle GDPR-regler. Læs mere om, hvordan Leadinfo forholder sig til GDPR-lovgivningen, og hvordan vi holder alle dine data sikre her i vores Hjælpecenter.