1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Måder at installere Leadinfo på

Hvordan installere jeg Leadinfos trazckingkode på min Typo3-side?

Du kan nemt installere din trackingkode på din Typo3-hjemmeside. Du kan vælge mellem to forskellige muligheder for at installere Leadinfo.

Vi anbefaler, at du installerer Leadinfo via Google Tag Manger, hvis du allerede har dette installeret på din hjemmeside. Hvis du ikke bruger Google Tag Manager, så kan du installere trackingkoden via vores Typo3-plugin.

Følg disse trin for at komme i gang.

Installér Leadinfo med vores Typo3-plugin

Vi har skabt et plugin, der er nemt for dig at installere! Følg trinene herunder, så du kan komme godt i gang med Leadinfo.

Step 1: Kopiér "Side-ID" fra Leadinfo Portalen. Du kan finde det i pop-uppen på din skærm. Eller hvis du allerede bruger Leadinfo, skal du gå til indstillinger og klikke på hjemmesiden under "Trackers" - her vil du finde trackingkoden.

Step 2: Download plugin fra denne hjemmeside og gem det på din computer.

Step 3: Gå til Typo3 og find "Tilføjelser" (Extensions) i menuen på venstre side. Her vil du se en oversigt over alle de udvidelser og tilføjelser, som du allerede har installeret. Klik på upload-knappen i øverste venstre hjørne.

Step 4: Vælg det plugin, som du downloadede under step 2 og klik på "Upload".

Step 5: Gå til side-konfigureringen for at tilføje dit unikke Side-ID. Gå herefter til "Sider" i menuen på venstre side og vælg den hjemmeside, som du gerne vil redigere.

Step 6: Tilføj dit unikke Side-ID inder "Leadinfo indstillinger". Husk at klikke på "Gem".

Din trackingkode vil øjeblikeligt være aktiv, så du hurtigt kan komme i gang med at mest muligt ud af Leadinfo!

Er du ny på Leadinfo? Du vil få adgang til resten af portalen, så snart vi har registreret den første virksomhed på din hjemmeside.