1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Måder at installere Leadinfo på

Hvordan installerer jeg Leadinfos trackingkode på min Magento-hjemmeside?

Start med at spore virksomhederne, der har besøgt din hjemmeside i dag! Der er to muligheder for at installere Leadinfos trackingkodepå din Magento-hjemmeside.

Vi anbefaler, at du installerer Leadinfo gennem Google Tag Manager, hvis denne allerede er installeret på din hjemmeside. Hvis du ikke bruger Google Tag Manager, kan du installere koden ved at tilføje Leadinfo til dit Head Tag på din hjemmeside.

Installér Leadinfo på Magento 2

Step 1: Kopiér Leadinfo trackingkoden fra portalen. Du kan finde koden i pp-uppen på din skærm. Eller hvis du allerede har brugt Leadinfo, skal du gå til indstillinger og klikke på hjemmesiden under "Trackers" for at finde koden.

Step 2:
Log ind på dit Admin Panel i Magento og find "Konfiguration" (Configuration) under "Indhold" (Content).

Step 3: Vælg den visning, som du gerne vil spore, og under "Handling"-kolonnerne skal du vælge "Redigér".

Step 4: Under "Andre indstillinger" skal du udvide HTML Head Section og tilføje din Leadinfo trackingkode til "Scripts and Style Sheets"-feltet.

Step 5: Husk at gemme dine ændringer.

Din trackingkode vil være live op din hjemmeside med det samme. Det giver dig mulighed for at identificere virksomheder, der besøger din hjemmeside allerede nu!

Som Leadinfo-bruger har du adgang til resten af Portalen, når vi har registreret det første virksomhedsbesæg på din hjemmeside.