1. Hjem
  2. Installerer Leadinfo
  3. Måder at installere Leadinfo på

Hvordan installerer jeg Leadinfos trackingkode på min Shopify-hjemmeside?

Gennem nedenstående steps kan du nemt komme i gang med at identificerer virksomhedsbesøgende på din hjemmeside!

1. Kopiér trackingkoden via indstillinger i Portalen.

2. Log ind på din Shopify Admin og gå til "Online Store" i menuen.

3. Gå til "Handlinger" og vælg "redigér kode".

4. Vælg "Theme.liquid" under "Layout".

5. Placér den kopierede kode i <head>.

6. Gem.

Din trackingkode vil øjeblikeligt være aktiv, så du hurtigt kan komme i gang med at mest muligt ud af Leadinfo!

Er du ny på Leadinfo? Du vil få adgang til resten af portalen, så snart vi har registreret den første virksomhed på din hjemmeside.