Hvordan kan jeg afmelde e-mails?

Vi er kede af at høre, at du gerne vil afmelde dig vores e-mails.

Når din prøveperiode udløber, vil din konto blive lukket. Hvis dine daglige rapporter stadig er aktive efter din prøveperiode, så kan du afmelde dig lige her

Hvis du gerne vil afmelde vores nyhedsbrev skal du klikke på "Afmeld"-knappen i bunden af e-mailen.

Hvis du oplever problemer med dette, så vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Du kan kontakte os via chatten eller e-mail. Vi vender tilbage hurtigst muligt.