Hvordan Leadinfo forholder sig til GDPR og beskytter dine data

Vi har stor forståelse for, at krav til databeskyttelse er en stor del af af GDPR-lovgivningen. I vores databehandleraftale deler vi vores privatlivsforpligtelser samt gældende vilkår for Leadinfo og vores kunder for at imødekomme GDPR-lovgivningen. Vores kunder vil finde Databehandleraftalen i deres indstillinger under produktet. Hvis du gerne vil have en kopi af denne, så kontakt os gerne på support@leadinfo.com.

Leadinfo matcher IP-adressen for den besøgende mod en offentligt tilgængelig database med virksomhedsdata (såsom Dansk Erhverv). I henhold til GDPR-lovgivningen betragtes IP-adressen som private data, og der skal være en solid begrundelse for dens anvendelse. Begrundelsen er ‘egen legitim interesse’, jf. Artikel 6, stk. 1, litra f), i GDPR-lovgivningen. Denne nævner, at arbejdet med personlige data er tilladt, hvis dette skyldes en tydelig interesse, og hvis privatlivspolitikken opretholdes.

I forbindelse med marketing og analyse betragtes det som legitime interesser. Leadinfo bruger kun private data i en begrænset kapacitet. Det betyder, at IP-adresser ikke gemmes, og det er kun offentligt tilgængelige virksomhedsdata, der deles med brugerne. Det vil sige, at Leadinfo overholder privatlivspolitikken og gældende retningslinjer.

Som Leadinfo-bruger er du forpligtet til at angive disse fakta i din virksomheds fortrolighedserklæring såvel som registeret for databehandling.

Vi træner løbende vores medarbejdere i at være opmærksomme på databeskyttelse.

Alle vores forhandlere er blevet tjekket igennem, og så har vi indgået en aftale med dem, så deres databehandlingsprocesser er lignende vores og overholder gældende regler. Hvis dxer ikke er indgået sådan en aftale, så er vi stoppet med at anvende deres værktøjer.

Hvordan vi beskytter dine data

Medarbejderkontrakt og -fortrolighed: Alle vores medarbejdere og entreprenører har indskrevet en fortrolighedsklausul i deres kontraker.

Begrænset adgang: Kun medarbejdere med de rette tilladelser har adgang til vores kontorer, og systemer med følsomme data er beskyttet af tofaktorgodkendelse.

Enheds administration: Vores medarbejdere og entreprenørers arbejdsstationer er beskyttet af låste skærme, harddiskkryptering samt sikre netværk og firewalls.

Amazon Web Services: Alle vores servere og data er hosted af Amazon Web Services i Irland. Du kan læse alt om Amazon's sikkerhed her:

https://aws.amazon.com/security/ & https://aws.amazon.com/compliance/.

Kryptering: Adgang til vores hjemmesider, applikationer og API'er er altid sikret med HTTPS.

IP-adresser: Lige så snart Leadinfos systemer har modtaget en IP-adresse, bliver den matchede virksomheds data vist i portalen. IP-adresserne bliver hverken vist eller gemt. Leadinfo kunder har ikke adgang til IP-adresser. De kan naturligvis stadig anvende egen software til at tjekke, hvilken IP-adresser der besøger deres hjemmeside, men denne information er ikke forbundet til Leadinfo.

Hvordan vi sikrer, at vores systemer er tilgængelige

Overvågning: Vi har implementeret flere forskellige mekanismer, og så forsøger vi hele tiden at forbedre vores overvågning af netværk, servere og applikationer. Vi overvåger tilgængelighed, errors, systemadfærd, belastning og lignende.

Back-ups: Vi laver løbende back-ups af vores kundedata. Desuden overvåger vi hele tiden vores back-ups og tester vores forskellige mekanismer.

Katastrofe gendannelse: Vi bruger AWS Availability Zones til at opbygge vores produktionsinfrastruktur for at sikre os, at kundedata er gemt på flere forskellige datacentre. Derudover er vores produktionsinfrastruktur provisionering automatiseret. I tilfælde af vi mister en server grundet hardwaresvigt eller lignende så kan vi hurtigt gendanne alt data sikkert og automatisk. Vores tekniske support sidder altid klar, og de vil blive advaret, hvis noget svigter.

Produktionsinfrastruktur: Vi implementerer flere forskellige praksisser og løsninger, så vi sikrer vores produktionsinfrastruktur bedst muligt.

Detaljeret logging: Adgang, ændringer, provision og deaktivering af servere eller ressourcer er logget i detaljer.

Firewalls: Databaser, applikationstilfælde, caches og andre servere har fået en firewall for kun at tillade minimal adgang - både på vores interne netværk og udefra.

Netværksovervågning af mistænkelig aktivitet: Vi implementerer automatisk overvågning og logging af mistænkelig netværksaktivitet.

Tofaktorgodkendelse-adgang: Tofaktorgodkendelse er påkrævet for at få adgang til produktionsressourcerne.

Deling og videregivelse

Vi deler eller videregiver ikke informationer til 3. parter (kun i få situationer). Vi involverer måske 3. parts-virksomheder, serviceudbydere eller erhvervspartnere for at bearbejde vores data og støtte vores virksomhed. Dette inkluderer f.eks. server- og hostingudbydere, betaling-processors samt kundeservice og managementværktøjer. Vi sørger for, at disse 3. parter behandler din data med stor forsigtighed i henhold til privatlivslovgivningen. Leadinfo har ikke noget imod, at du deler data med 3. parter. Men du skal informere dine 3. parter om datakilden, og hvad de må og ikke må gøre med den gældende data i henhold til loven.

Ændring af ejerskab

Vi videregiver måske brugerdata for at tillade et ejerskabsskifte hos Leadinfo (det kan både være overtagelse og fusionering) - og overførsel af alle informationer til en eventuel ny ejer, som vil blive beskyttet i henhold til privatlivspolitikken.

Juridiske forpligtelser

Vi videregiver muligvis persondata, hvis vi har grund til at tro, at dette er krævet af en specifik lov, bestemmelse eller juridisk proces.

Vi videregiver muligvis også personlig information:

• Hvis det kan beskytte Leadinfo mod bedrageri, misbrug eller anden kriminel aktivitet
  • Hvis det kan beskytte rettigheder og ejendele mod 3. parters beskyldninger
  • Hvis det kan håndhæve vores kontrakter og politikker
  • Hvis det kan beskytte rettigheder og sikkerhed hos andre

Data tilbageholdelse

Vi beholder din data så længe, som du er bruger hos Leadinfo. Du kan sende en forespørgsel på at blive deaktiveret som bruger ved at kontakte vores support på support@leadinfo.com. Efter deaktivering vil dine data blive opbevaret i 30 dage i vores systemback-up. Af juridiske årsager skal vi beholde sådanne informationer i længere tid. Det gælder f.eks. betalingsoplysninger- og data.

Overholdelse (GDPR)

EU General Data Protection Regulation (GDPR). Som en EU-baseret virksomhed er vi underlagt GDPR-lovgivningen. Vi indsamler ikke nogen former for information fra nogen under 13 år. Alle vores produkter, hjemmesiden og services er alle målrettet personer over 13 år.

Cookies

Leadinfo bruger ikke 3. parts-cookies, da genkendelsen af forskellige virksomheder udelukkende er baseret på IP-adresser.

Ud over ovenstående viser Leadinfo forskellige analytiske oplysninger. Til dette formål placerer vi to førstepartscookies, hvor kun klienten får adgang til gældende information om, hvordan deres besøgende bruger hjemmesiden. Disse cookies er ikke knyttet til andre oplysninger, og der er ikke noget, der bliver delt med en tredjepart. Der kræves ingen tilladelse i henhold til lovgivningen for brugen af disse cookies.

Ændringer af Privatlivspolitikken

Vi vil oplyse alle Leadinfos brugere via e-mail, hvis der er ændringer i vores privatlivpolitik, som har betydning for brugerne og brugen af Leadinfo.

Kontakt

Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du har nogle spørgsmål til vores privatlivspolitik, denne side eller andre relaterede praksisser. Du kan sende os en e-mail på support@leadinfo.com

Hvis du har brug for en printet version, så kan du udskrive denne side via din webbrowser.