Hvordan redigerer jeg brugeroplysninger?

Opdatér din kontos navn eller e-mailadresse nemt i Leadinfos portal.

Har din e-mailadresse ændret sig? Har du ikke stavet navn eller efternavn på en af dine brugere korrekt? Du kan ændre alt sammen med kun få kliks! I denne artikel forklarer vi, hvor du kan redigere dine oplysninger, samt hvad du har mulighed for at ændre.

Hvor finder jeg brugeroplynsingerne?

Du kan ændre dine brugeroplysninger på dig selv eller en kollega under "Indstillinger". Herefter kan du se, hvordan du ændrer dine egne informationer og andres.

Hvordan du redigerer dine egne oplysninger

Step 1: Gå til indstillinger i portalen og vælg "Min profil".

Step 2: Øverst kan du finde en knap, hvor du kan ændre dine brugeroplysninger.

Hvordan du redigerer dine kollegers oplysninger

Step 1: Gå til "Indstillinger" og vælg "Brugere".

Step 2: Vælg herefter, hvem du gerne vil ændre informationerne på.

Step 3: En ny menu vil komme frem, hvor du skal vælge "Redigér".

Hvad kan jeg redigere?

Når du har valg brugere, vil en pop-up komme frem, hvor du kan redigere dine oplysninger. Her kan du ændre fornavn, efternavn eller e-mailadresse. Din kodeord vil forblive det samme ved ændringer.