Tag virksomheder baseret på industri

Ikke alle hjemmesidebesøgende vil være et interessant lead. Især hvis du kun er aktiv i bestemte industrier eller brancher, som vi også kalder dem.

For at hjælpe dig med at identificere hjemmesidebesøgende, der er interessante for din virksomhed, kan du skabe triggers og automatisk tildele dem et industri-tag til hver besøgende. Det giver dig mulighed for at sortere og spotte spændende leads!

Triggers baseret på branchenavn eller branchekode

En trigger består af regler og handlinger.

Du kan lave regler baseret på en virksomheds karakteristika, f.eks. byen eller antallet af medarbejdere. Eller du kan lave regler baseret på den adfærd, som den gældende virksomhed viser på din hjemmeside, f.eks. antallet af besøgte sider. Hvis en virksomheder overholder disse regler, så vil Leadinfo automatisk udføre en handling. Du kan læse mere om triggers her.

Du kan også opsætte en regel baseret på den branche, som virksomheden går ind under- Vi bruger forskellige brancher og branchekoder.

• Branche - Kigger på det branchenavn, som er nævnt på deres virksomheds LinkedIn-side.
  • Branchenavn nationalt - Kigger på de anvendte branchenavne i det land, som den besøgende kommer fra.
  • Branchekode nationalt - Kigger på de anvendte branchkoder i det land, som den besøgende kommer fra.
  • Branchenavn international - Kigger på det internationalt anvendte branchenavn.
  • Branchekode international - Kigger på den internationalt anvendte branchekode - også kendt som SIC-kode.

Hvad er de forskellige koder?

Branchekoder er også brugt til at klassificere virksomhedeer baseret på deres aktiviteter. Det giver et tydeligt overblik over, hvilke virksomheder der er aktive i hvilke brancher. Hvert land har forskellige industrier. Det er derfor, at nogle lande bruger nationale koder til at klassificere virksomheder baseret på deres industri. F.eks. bruger Tyskland Schober til at klassificere deres virksomheder. mens Holland bruger SBI-koder.

SIC-koder (Standard Industrial Classification) er koder, som bliver brugt internationalt, og de repræsenterer de store virksomheder og industrier, og de bliver tildelt baseret på hovedaktiviteten i den virksomhed.

Hvis du kun er aktiv i dit eget land, så anbefaler vi dig at bruge den nationale kode, hvis det er muligt. Hvis din virksomhed derimod er aktiv internationalt, så anbefaler vi SIC-koder.

Sådan sætter du det op

Du kan nemt opsætte en trigger baseret på branche eller branchekode via nedenstående trin.

Step 1: Giv din trigger et unikt navn og vælg den rigtige hjemmeside, som din trigger skal være gældende for. Når du har flere trackere for forskellige hjemmesider, skal du være sikker på, at du vælger den korrekte hjemmeside for din oprettede trigger.

Step 2: Vælg, hvilken branche du gerne vil bruge ved at klikke på drop down-menuen. Her kan du vælge den rigtige og gældende regel.

Step 2b: Hvis du har valgt branchekode, skal du indtaste den kode, som du gerne vil bruge. Hvis du ikke ved, hvilke branchekoder der hører til hvilket navn, så kan du se mere her.

Step 3: Tilføj en handling til din trigger.
Her kan du vælge at tildele et tag til en virksomhed, der overholder og imødekommer dine regler. F.eks. kan du lave tagget "Reklamebranchen" og tildele det til virksomheder, der arbejder inden for reklame.

Step 4: Vær sikker på, at din trigger er aktiveret. I bunden af siden kan du klikke på "Gem" og gemme din trigger.

Overblik over brancher og branchekoder

Download de forskellige Excel-filer og få et overblik over de forskellige brancher.

LinkedIn Branches

International - SIC code

The Netherlands - SBI code

Germany - Schober

Belgium - NACE code