Tilføj din kollega til Leadinfo

Skal dine kolleger også arbejde med Leadinfo? Så husk, at du skal tilføje dem inde i portalen!

Det tager kun et kort øjeblik at tilføje en ny bruger til Leadinfo!

• Gå til "Indstillinger" i portalen.
  • Vælg "Brugere" til venstre i menuen.
  • Du kan tilføje en ny bruger via "Inviter en bruger"
  • Udfyld de åbne felter og vælg det ønskede sprog for den gældende bruger.
  • Den nye bruger vil modtage en e-mail, hvor de kan aktivere deres konto.

Hvis brugeren ikke modtager aktiveringsmailen, så skal vedkommende tjekke sit spamfilter. Du kan altid gensende aktiveringsmailen til inaktive brugere nederst på siden.