Trigger: Tilføj tags med tilbagevirkende kraft

En gang imellem hænder det, at du gerne vil tildele tag til virksomheder, der allerede har besøgt din hjemmeside. I denne artikel forklarer vi, hvordan du sætter det op.

Triggers virker i realtid. Det betyder, at når en virksomhed besøger din hjemmeside, så tjekker Leadinfo, om den gældende virksomhed overholder de opsatte regler i din trigger. En gang imellem vil du måske gerne tildele tags til virksomheder, der allerede har besøg din hjemmeside. Følg disse steps for at sætte det op.

Step 1: I Leadinfos portal skal du finde frem til "Triggers" og lave en ny trigger.

Step 2: Bestem de regler, som dine hjemmesidebesøgende skal kunne imødekomme for at være interessante for dig. Vi giver her et eksempel. Hvis du gerne vil tildele et tag til alle virksomheder fra Storbritannien, skal du vælge den regel, der hedder "Land" og vælge Storbritannien.

Step 3: Vælg handlingen "Tag" under "Handling". Her skal du beslutte dig for, hvilket tag du gerne vil tilføje. I denne eksempel bruger vi tagget "Varm lead".

Step 4:  Under "Tilmelding" skal du vælge, om du gerne vil tilmelde virksomheder, der allerede har mødt din trigger eller kun kun tilmelde nye virksomheder. Her skal du vælge "Ja, tilmeld eksisterenede virksomheder"

Step 5: Aktivér din handling og gem din trigger.

Leadinfo vil nu kigge på de virksomheder, der allerede har besøgt din hjemmeside, og hvis de kan imødekomme de opsatte regler i triggeren, så vil de blive tildelt et tag!