Top 5: Mest brugte triggers

En trigger er en fantastisk funktion for automatisering af forskellige processer og opgaver. Det sparer dig for en masse tid og giver dig en endnu bedre oplevelse med Leadinfo. Triggermenuen kan måske se en smule indviklet ud, og derfor vil vi gerne hjælpe dig.

Herunder har vi lavet en liste over vores brugeres fem mest anvendte triggers.

1. Trigger på Google Ads

2. Besøg en bestemt side

3. Trigger på en bestemt branche

4. Filtrér leads via postnummer og tildel dem til dine kolleger

5. Tag leads fra et bestemt land eller region, som viser legitim interesse

1. Trigger på Google Ads

Du kan nemt bruge triggers til at identificere, om en hjemmesidebesøgende kom til din hjemmeside via Google Ads. Følg disse steps herunder for at sætte det hele op.

Step 1: Find "Triggers" i Leadinfos portal og lav en ny trigger.

Step 2: Under regler skal du vælge reglen "Medum: Paid Search" og herunder vælge "Google Ads".

Step 3: Beslut dig for, hvilken handling du gerne vil foretage, når nogen overholder den opsatte trigger.

2. Besøg en bestemt side

Tildel automatisk tags til de virksomheder, der besøger bestemt sider på din hjemmeside. Det gør dig i stand til at adskille de varme og kolde leads. Der er to forskellige muligheder for at lave en trigger baseret på URL'en.

• Side URL: Tjekker om virksomheden har bestemt en bestemt side, uanset hvor længe de var på den gældende side.
  • Besøgstid på side URL: Tjekker om virksomheden besøgte en bestemt side og brugte mindst X antal minutter på den side.

Lad os lave en trigger, der tildeler tagget "Varm", når en virksomhed besøger din hjemmesides prisliste i mindst 30 sekunder.

Step 1: Gå til "Trigger" i Leadinfos portal og lav en ny trigger.

Step 2: Under regler skal du vælge "Besøgstid på en side URL". Udfyld en specifik del af URL'en. Det kan f.eks. være prissiden, og så vælg herefter the ønskede mængde tid.

Step 3: Herefter skal du vælge "Tag" og tilføje tagget "Varm".

Step 4: Aktivér det hele, så din trigger nu er igangsat.

3: Trigger på en bestemt branche

Langt fra alle virksomheder, der besøger din hjemmeside, vil være interessant for dig at følge op på. Mange virksomheder fokuserer på virksomheder fra bestemte brancher. Leadinfo tillader dig at tildele disse virksomheder et tag, som automatisk herefter sender virksomhederne dit CRM-system baseret på den branche, som de arbejder inden for.

Der er fem forskellige branchemuligheder, som du kan anvende i din trigger.
I dette eksempel vil vi fokusere på reglen "Branche" - her vil der kun blive kigget på den branche, som virksomheder har opgivet på deres virksomhedsprofil på LinkedIn.

Step 1: Gå til "Trigger" i Leadinfos portal og lav en ny trigger.

Step 2: Under reglerne skal du vælge den, der hedder "Branche" og vælge, hvilken branche du vil fokusere på.

Step 3: Under Handling skal du vælge "Tag" og tilføje tagget "Varm".

Step 4: Aktivér din handling og sæt gang i din trigger.

4. Filtrér leads via postnummer og tildel dem til dine kolleger

I større salgsteams er det nødvendigt at uddelegere alle de indkomne leads og dele arbejdsbyrden. Dette kan du gøre baseret på størrelse, industri eller region. En af de mest anvendte triggers er at uddele alle leads baseret på postnummer. Du kan nemt bruge Leadinfo til at splitte arbejdsbyrden baseret på den region, som de befinder sig i.

Når du anvender denne regel med postnummer, så vil vi anbefale, at du bruger "Er mere end"- eller Er mindre end"-betingelserne. Disse tillader dig at trigge specifikke postnumre, som måske har mere eller mindre relevans for dig. I eksemplet herunder laver vi en trigger til en bestemt sælger, der sidder med ansvaret for de postnumre, der ligger mellem 5000-7000.

Step 1: Gå til "Trigger" i Leadinfos portal og lav en ny trigger.

Step 2: Under regler skal du vælge den, der hedder "Postnummer" og vælge betingelsen "er mere end". Her skal du skrive 4999, fordi du gerne vil have, at triggeren skal starte fra postnummer 5000.

Step 3: Herefter skal du lave en regel mere ved at klikke på "+Regel" og vælge betingelsen "er mindre end". Skriv her 7001, da du gerne vil have, den skal trigger ved postnumre op til 7000.

Step 4: Aktivér din handling og sæt gang i din trigger.

5. Tag leads fra et bestemt land eller region, som viser legitim interesse.

Alle de ovenstående regler er ret ligetil. Men mange brugere kombinerer faktisk alle reglerne i én trigger. Det gør det muligt at filtrere alle de varme og brugbare leads.

For eksempel hvis du kun fokuserer på skandinaviske virksomheder, som skal besøge din hjemmeside flere gange.

Step 1: Gp til "Trigger" i Leadinfos portal og lav en ny trigger.

Step 2: Under regler skal du vælge "Tilbagevendende Session".

Step 3: Tilføj en gruppe ved at klikke på "+Gruppe". I denne gruppe skal du vælge "Land" og udfylde de skandinaviske lande.

Du vil altså gerne have, at dine virksomheder skal være fra en af disse lande f.eks. Norge eller Finland, før de er interessante. Du skal ændre indstillinge fra "Når alle de følgende regler gælder" til "Når én af de gældende regler gælder".

Step 4: Aktivér din handling og sæt gang i din trigger.

Nu har vi været igennem vores top 5 over de mest brugte triggers hos Leadinfo - og de kan hjælpe dig med at opnå endnu bedre resultater, hvis de blive anvendt korrekt. Hvis du har nogle gode idéer selv, som passer bedre til dig og din forretning, så skal du bare give den gas.

Hvis du har flere spørgsmål til triggers, så kan du læse meget mere om dette her i vores Hjælpecenter.