Zapier-integration

Med Leadinfo er det muligt at opsætte en integration med Zapier. Det giver dig mulighed for at skabe forbindelse med mere end 3000 applikationer. Det er muligt at linke med næsten alle CRM-systemer, så data fra Leadinfo bliver synkroniseret med den forbundede app. Men der er så mange andre muligheder, hvis du vælger at integrere med Zapier.

Hvordan skaber jeg forbindelse mellem Zapier og Leadinfo?

Du skal skabe forbindelsen mellem Zapier og Leadinfo inde i Zapier. Du skal blot lave en Leadinfo-konto og følge nedenstående steps - så er du kørende!

Step 1: Log ind på Zapier og gå til "Mine Apps". Her skal du klikke på "Tilføj forbindelse" i øverste højre hjørne.

Step 2: Søg efter "Leadinfo" i søgefeltet.

Step 3:
Indtast dine Leadinfo log ind-oplysninger i pop-uppen og klik på "Tillad". Husk at tjekke, om det er den rigtige konto, du har valgt.

Step 4: Nu kan du begynde at bruge Zapier og Leadinfo - og starte med at opsætte dine Zaps!

Hvordan kan jeg videresende virksomheder til Zapier fra en specifik trigger?

I Zapier har du muligheden for at trigge en Zap fra en specifik Leadinfo-trigger.
F.eks. kun når en en virksomhed opfylder trigger X, vil den blive videresendt til Zapier. Hvis du gerne vil oprette dette filter, skal du blot følge nedenstående steps.

Step 1: Begynd med at opbygge din Zap. Du skal vælge Leadinfo som din app, og så vælge "Trigger" som din begivenhed/event.

Step 2: Skab forbindelse med din Leadinfo-konto og forsæt din påbegyndte Zap.
Vælg "Filter" som din handling.

Step 3: Vælg betingelserne for dit filter. Din Zap burde kun fortsætte, hvis "Trigger-ID - passer perfekt med - trigger-ID". Dit trigger-ID kan du finde i den URL, som din trigger har i din browser. Denne består af de sidste 5 cifre i URL'en, når du har valgt den specifikke trigger i portalen.

Eksempel: portal.leadinfo.com/trigger/12345

Step 4: Færdiggør din Zap i Zapier ved at vælge den ønskede handling.

Godt at vide 💡 For at sende data fra en bestemt trigger kræver det en betalingspåkrævet version af Zapier.