Alles over de Leadinfo inbox

In de Leadinfo inbox vind je al jouw zakelijke websitebezoekers overzichtelijk terug. Wanneer je voor de eerste keer in de inbox komt, ziet het er waarschijnlijk nog vrij leeg uit. Zodra de trackingcode wat langer op de website staat, zul er steeds meer leads in je inbox stromen.

In dit artikel lopen we langs alle mogelijkheden binnen de inbox. Ontdek meer over:

Of bekijk onderstaande video voor een uitgebreide uitleg!

Het bedrijfsprofiel

Klik in de inbox op een bedrijf om alle gegevens van het bedrijf en hun gedrag op de website in te zien. In het bedrijfsprofiel vind je de volgende informatie.

• Algemene bedrijfsinformatie

• Contactgegevens

• KVK-gegevens

• Juridische gegevens

• Informatie over de directie

• Financiële gegevens (wanneer beschikbaar)

• Laatste nieuws en blogposts die de organisatie heeft geplaatst (wanneer beschikbaar)

• De pagina weergaven

• Schermopnames

• Social media accounts

• LinkedIn Contacten die bij het bedrijf werken

• E-mailadressen (wanneer beschikbaar)

Opmerkingen plaatsen bij leads

In het bedrijfsprofiel vind je ook de mogelijkheid om opmerkingen toe te voegen. Laat je collega via deze opmerkingen weten wanneer je contact hebt opgenomen of een afspraak hebt gemaakt.

Paginaweergaven

Naast de bedrijfsgegevens vind je ook alle pagina's die een bedrijf heeft bezocht, hoe lang het bezoek was en wat de herkomst van het bezoek was. Gebruik deze informatie vooral wanneer je contact opneemt met het bedrijf. Zo kun je op basis van de pagina's die hij/zij heeft bezocht het gesprek beginnen.

Schermopnames

Bekijk ook vanuit het bedrijfsprofiel de schermopname van je lead! Met schermopnames zie de gedetailleerde browseactiviteit van elke Lead. Klik op de knop "Toon opname" naast iedere gebruikerssessie en ontdek hoe je leads op je website gedragen. Schermopname is gratis te gebruiken tijdens de proefperiode. Na de proefperiode kun je het aanschaffen als add-on op je huidige abonnement. Lees hier meer over schermopnames.

Labels

Labels gebruik je om je inbox overzichtelijker te maken. Geef bijvoorbeeld bedrijven het label 'Interessant" om in één oogopslag te zien welke bedrijven interessant zijn om na te bellen.

Wij hebben al een aantal labels voor je aangemaakt. Maar je kunt deze labels gemakkelijk bewerken of nieuwe labels toevoegen. Ontdek meer over labels in dit hulpartikel.

De Leadscore

In je inbox zie je onder elk bedrijf een balk. Deze balk is de leadscore van een bedrijf. Hoe groener de balk, hoe interessanter de lead is om op te volgen. De leadscore wordt o.a. berekend door hoe lang, hoe vaak en welke pagina's een lead heeft bezocht aan je website.

Leads sorteren in de inbox

De inbox staat standaard gesorteerd op datum. Hierdoor zie je de bedrijven die live op je website zijn als eerst. Het is ook mogelijk om te sorteren op:

• Leadscore

• Naam

• Bezochte pagina

• Afstand

• Datum