Wil je starten met het (meer) binnenhalen van leads via je website? Dan zit je goed bij Leadinfo 🚀. Via 3 simpele stappen start je gemakkelijk met Leadinfo.

Stap 1: Vraag hier een gratis proefperiode aan

Stap 2: Wij sturen je alle informatie toe om van start te gaan met Leadinfo. Wanneer je op een werkdag je proefversie aanvraagt, ontvang je de gegevens om in te loggen binnen 30 minuten!

Stap 3: Plaats de tracking code op je website. De tracking code vind je in de portal onder ‘instellingen’. Lees hier meer over hoe je de tracking code goed installeert.

Kom je er even niet uit? Dan helpen we je graag verder, Stuur ons dan een berichtje via de chat (linksonder in je scherm). Of bel ons op 085 2500 450.