Hoe begin ik met Leadinfo?

Start vandaag nog met het binnenhalen van meer leads via jouw website. Doordat wij het IP-adres verbinden met bedrijven in onze unieke database kun je anonieme websitebezoekers identificeren. Hierdoor heb je toegang tot de grootste dataset beschikbaar.

Meld je direct aan voor onze gratis proefperiode. Hiermee kun je 14 dagen Leadinfo testen. Via onderstaande stappen start je gemakkelijk met Leadinfo.

Stap 1:
Vraag hier een gratis proefperiode aan.

Stap 2: Vul alle benodigde informatie in.

Stap 3: Plaats de tracking code op je website. De tracking code vind je in de portal onder ‘instellingen’. Lees hier meer over hoe je de tracking code goed installeert.

Wat houdt de proefperiode in?

Test Leadinfo gratis voor 14 dagen. Na je proefperiode wordt je account automatisch gesloten. Maak volledig vrijblijvend gebruik van onze functionaliteiten. Je hoeft bij de aanvraag dan ook geen betalingsgegevens in te vullen.

De proefperiode duurt 14 dagen en gaat pas in op het moment dat je trackingcode op je website hebt geplaatst. In deze 14 dagen kijken wij hoeveel unieke zakelijke bezoekers je krijgt op je website. Op basis hiervan maken we een passend voorstel met de maandelijkse kosten.

We vinden het natuurlijk ontzettend jammer wanneer je ervoor kiest om geen klant bij ons te worden. Maar zodra je deze keuze hebt gemaakt, zullen wij je de verzamelde data verwijderen na een maand.