FAQ: Export functie

Kom je er even niet uit met onze export functie? Lees dan snel door. In dit artikel behandelen we namelijk de meeste gestelde vragen over onze export functionaliteit.

Wil je gewoon algemene informatie over hoe onze export functie werkt? Bekijk dan dit artikel. Hier leggen we onze export functionaliteit uitgebreid uit.

Ik zie een bedrijf niet terugkomen in de export, maar wel in mijn inbox. Hoe kan dit?

Je kunt gegevens exporteren uit Leadinfo tot gisteren 23:59. Dat betekent dat bedrijven die vandaag je website hebben bezocht pas morgen weergeven worden in de export functie!

Kan ik een export maken van een specifieke periode?

Wanneer je een export aanmaakt kun je aangeven voor welke periode je een bestand wilt downloaden. Rechtsboven vind je de mogelijkheid om te filteren op periode. Vervolgens kun je een export bestand downloaden van enkel de bedrijven die in die periode de website hebben bezocht.

Kan ik een export maken van bedrijven die een specifieke pagina hebben bezocht?

Ja, dat kan! In onze export functie kun je links in het menu een specifieke pagina invoeren. Ons systeem maakt dan een lijstje van alle bedrijven die deze pagina bezocht hebben. Meer informatie vind je hier.

Kan ik e-mailadressen exporteren?

Ja! Het is echter alleen mogelijk om de algemene e-mailadressen te exporteren van bedrijven. Wanneer je in het overzicht van je export staat, kun je aan de linkerkant de kolommen selecteren die je wilt exporteren. Vink hier e-mailadressen aan.

Hoe maak ik de export overzichtelijk in Excel?

Wanneer je het bestandje opent met Excel zie je dat alles in één kolom staat. Je kunt dit bestandje gemakkelijk overzichtelijk maken door onderstaande stappen te volgen.

1. Selecteer kolom A door er op te klikken.

2. Ga vervolgens naar "gegevens" en klik op "Tekst naar kolommen"

3. Selecter "Gescheiden" en klik op "Volgende"

4. Vink hier alleen "Komma" aan

5. Klik vervolgens op "Voltooien"

Een uitgebreide uitleg inclusief filmpje vind je hier.