1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Manieren om Leadinfo te installeren

Hoe installeer ik de trackingcode van Leadinfo op mijn Joomla! website?

Installeer de Leadinfo trackingcode binnen een paar stappen op jouw Joomla! website. Zodra je de trackingcode hebt geïnstalleerd, kun je direct van start met herkennen van jouw zakelijk verkeer!

Stap 1
: Download hier het Joomla! ZIP-bestand.

Stap 2: Ga naar je Joomla! omgeving en log in.

Maak je gebruik van Joomla! V3? Ga dan verder met stap 3a. Gebruik je Joomla! V4? Ga dan verder met stap 3b.

Stap 3a: Navigeer in het bovenste menu naar "Extensions" en klik op "Manage".

Stap 4a: Laad hier onder "Upload Package File" het bestand het bestand die je net gedownload hebt.

Stap 3b: Ga naar "Settings" en klik op "Install". Vanuit hier klik je op "Install extension".

Stap 4a: Laad hier onder "Upload Package File" het bestand het bestand die je net gedownload hebt.

Stap 5: Ga vervolgens naar de Leadinfo portal en navigeer naar "Instellingen" en kopieer de unieke Site ID die begint met LI-xxx.

Stap 6: Ga terug naar Joomla! en klik in het menu op "Extensions" en vervolgens "Plugins". Klik op de Leadinfo plugin. Hier kun je de unieke site-ID plaatsen.

Stap 7:
Zorg er voor dat je de plug-in aan staat door "Enable" te selecteren en sla vervolgens de wijzigingen op. Vanaf nu kun je jouw zakelijke websiteverkeer herkennen!

Ga direct verder met het inrichten van je Leadinfo portal of schrijf je in voor onze webinar.