Leads in review in Autopilot

Leads in review tonen al je Leadinfo Autopilot contacten die extra aandacht nodig hebben. Lees alles over deze leads in dit artikel.

In dit deel van Autopilot vind je alle leads die nog bevestigd moeten worden. Dit kunnen leads zijn waar er gegevens ontbreken in het profiel of leads zijn die jij eerst handmatig wilt goedkeuren, nadat ze doorgestuurd zijn door een trigger.

Kolommen in het overzicht

In dit overzicht zie je meerdere kolommen met informatie over het contact die moet worden beoordeeld. Standaard worden de volgende gegevens getoond.

• Naam
  • Bedrijf
  • Campagne
  • Status
  • Herkomst
  • Engagement

Navigeer naar het pictogram rechtsboven om de kolommen aan te passen die in jouw weergave worden getoond. Selecteer de kolommen die je in jouw weergave wilt hebben en klik op "Toepassen".

Lead Status

Een lead kan twee statussen hebben, Ontbrekende waarden of In review:

De status "Ontbrekende waarden" wordt aan een lead toegevoegd als het profiel van het contact onvolledig is. Dit gebeurt alleen wanneer een lead aan een campagne wordt toegevoegd en de personalisatie die nodig is voor de campagne niet bekend is.

Bijvoorbeeld, wanneer de "Functietitel" wordt gebruikt in de e-mail van een campagne, maar de functietitel van het contact niet bekend is, zal de lead deze status krijgen. Als gevolg hiervan wordt de e-mail niet automatisch verzonden, maar moet je eerst de relevante informatie aanleveren.

De status "In review" kan alleen worden toegevoegd als je contacten naar een campagne stuurt via triggers. Zodra je de actie van de trigger creëert, selecteer je de "Tijd tot eerste stap". Als je "Handmatig beoordelen" kiest, krijgt de lead deze status.

Deze status wordt gegeven wanneer een fout ervoor heeft gezorgd dat de lead niet aan een campagne is toegevoegd. In deze gevallen moet je de contactkaart openen en de prullenbak bovenaan selecteren om het contact te verwijderen. Verbind vervolgens de lead opnieuw met Autopilot.

Review, Accepteer of wijs een lead af

Zodra een lead in "In review" staat, moet je deze beoordelen, accepteren of weigeren. Zodra je een van deze acties hebt uitgevoerd, wordt de lead ofwel aan de campagne toegevoegd of verwijderd.

Klik op "Beoordelen", om de relevante informatie te verstrekken voor leads met ontbrekende waarden.  De contactkaart opent en het ontbrekende veld staat gemarkeerd in rood. Voer de juiste informatie in en sla op.

Deze leads kunnen direct worden geaccepteerd of geweigerd. Als je eerst alle contactgegevens wilt controleren, klik dan op de lead om de contactkaart te openen. Vergeet niet om de kaart ook weer op te slaan.

Accept All

Wanneer je geen wijzigingen wilt aanbrengen in alle leads die worden beoordeeld, gebruik dan de knop rechtsboven om alle leads te accepteren. Op deze manier worden alle contacten in dit overzicht geaccepteerd en naar de toegewezen campagne gestuurd.