Beheer LinkedIn Ads voor jouw klanten

Leer alles over hoe je de integratie van LinkedIn Ads voor je klanten kunt beheren als Leadinfo Partner.

Wanneer je partner bent bij Leadinfo, kun je eenvoudig de LinkedIn Ads voor je klanten beheren. Lees er alles over in dit artikel.

Hoe koppel je LinkedIn Ads voor je klanten?

Stap 1:
In het partnerportaal navigeer je naar je instellingen en aan de linkerkant onder integraties selecteer je "LinkedIn Ads".

Stap 2:
Selecteer "Verbinden met LinkedIn Ads" en voer je LinkedIn-inloggegevens in.

Stap 3:
Je ziet nu een overzicht van al je klanten binnen je Leadinfo-account. Voor elke klant kun je een LinkedIn Ads-account selecteren. Selecteer het LinkedIn Ads-account dat toegang heeft tot de gegevens van je klant. Als je het LinkedIn Ads-account van je klant niet kunt vinden, betekent dit dat je geen toegang hebt. Dit kan op twee manieren worden opgelost:

1. Jouw klant kan naar LinkedIn Campaign Manager navigeren om jouw toegang te geven tot hun LinkedIn omgeving.
  2. Jouw klant kan inloggen op Leadinfo en Leadinfo LinkedIn Ads zelf in hun eigen account verbinden.

Stap 4: En dat is het! Nu is het tijd om doelgroepen voor je klant op te bouwen.

Let op: Wanneer je de LinkedIn Ads integratie wilt gebruiken voor je eigen account, hoef je geen accounts te selecteren. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, kun je al het juiste account selecteren vanuit je export of triggers.

Doelgroepen

Om LinkedIn Ads campagnes te starten voor je Leadinfo klanten, moet je een nieuwe doelgroep aanmaken vanuit het Leadinfo portaal. Let op, het is niet mogelijk is om leads te koppelen aan bestaande doelgroepen. Heb je in het verleden doelgroepen aangemaakt in het portaal, dan kun je deze wel selecteren.

Navigeer naar de inbox van je klant en begin met het maken van je doelgroepen. Zodra je doelgroep is voltooid en gereed is om bedrijven aan toe te voegen, wordt er een e-mail verzonden om je op de hoogte te stellen.

Leadinfo tip 💡 Lees meer over hoe je doelgroepen kunt opbouwen en bedrijven naar LinkedIn kunt pushen in dit artikel.