Copper CRM integratie

Koppel je Copper CRM met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, worden de toekomstige websitebezoeken als een notitie binnen het bedrijfsprofiel geplaatst. Hierdoor heb je vanuit Copper CRM ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Copper CRM aan Leadinfo?

1. Ga naar je Copper omgeving en navigeer naar "Instellingen"
  2. Vanuit dit menu kies je "API Keys” onder "Integrations".
  3. Hier kun je de API key kopiëren die je nodig hebt binnen Leadinfo.

4. Log in op Leadinfo en navigeer naar je "Instellingen"
  5. Onder integraties selecteer je “Copper”.
  6. Plak de gekopieerde gegevens uit stap 3 en klik op "Verbind met Copper CRM"

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Copper CRM?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Copper omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Copper. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Copper CRM"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Copper? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Copper? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in Copper!

Goed om te weten 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.