De Impact van Google IP Protection

De nieuwe plannen van Google voor "IP Protection" zorgt voor vragen bij onze gebruikers. Het is nog vroeg, maar voor nu hoeven Leadinfo gebruikers zich geen zorgen te maken en kunnen ze doorgaan met het gebruik van Leadinfo zonder enige impact. Zodra er iets verandert, zullen we onze klanten zo snel mogelijk informeren.

Wat is de IP Protection van Google

Dus, wat is Google's IP Protection precies? In de kern gaat het om het aanpakken van cross-site tracking door gebruikers de mogelijkheid te bieden hun IP-adressen te verbergen. Google neemt een voorzichtige aanpak bij de implementatie ervan en stelt gebruikers in staat om vrijwillig in te schrijven voor deze extra privacylaag.

De initiële testfase bevat momenteel alleen Google-domeinen en Amerikaanse IP-adressen omvat, services zoals Gmail, Google Voice en oude domeinen zoals plus.google.com en orkut.com.

Leadinfo IP-herkenning

Leadinfo identificeert bedrijven momenteel aan de hand van hun IP-adres. Hoewel de introductie van Google's IP Protection een nieuwe variabele introduceert, is de omvang van de impact nog steeds onduidelijk in deze fase.

Wees gerust, de huidige gebruikerservaring met Leadinfo blijft ongewijzigd. We houden actief de ontwikkelingen rond IP Protection in de gaten en zorgen ervoor dat onze gebruikers goed op de hoogte zijn van eventuele wijzigingen.

Toewijding aan innovatie

Naast onze toewijding aan transparantie zijn we continu bezig met innoveren, zodat we minder afhankelijk te zijn van traditionele IP-trackingmethoden. Deze strategie zorgt ervoor dat onze gebruikers kunnen blijven profiteren van de inzichten die Leadinfo biedt.