Exact Online integratie

Koppel Exact Online binnen een paar stappen aan Leadinfo. Hierdoor kun je gemakkelijk leads doorzetten vanuit Leadinfo naar jouw Exact Online-omgeving en verkrijg je waardevolle inzichten over jouw websitebezoekers binnen jouw CRM.

De voordelen van de integratie met Exact Online

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Exact Online.

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Exact Online vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Exact Online.

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Exact Online aan Leadinfo?

1.
Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Exact Online".

3. Klik hier op "Verbind met Exact Online".

4. Log in met je Exact Online gegevens! Wanneer je al ingelogd bent in jouw Exact Online omgeving zal Leadinfo de verbinding automatisch maken.

Let op: Je moet wel een account verbinden die de juiste rechten heeft in Exact Online!

Hoe verbind ik bedrijven uit Leadinfo naar Exact Online?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Exact Online omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Exact Online. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechtsboven op de knop "Koppel met Exact Online"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Exact Online? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Exact Online? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in Exact Online als Prospect!

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Exact Online wanneer er een nieuw bedrijf wordt aangemaakt:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Telefoonnummer

• Accountmanager

• Adres

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• KvK-nummer

Goed om te weten: Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.