Exporteer data uit een specifieke periode

Maak gebruik van de Date Picker in Export om data te exporteren uit een specifieke periode.

Wanneer je Leadinfo al een tijdje gebruikt, kom je er achter dat de data in de export ontzettend groot kan zijn. Om je export kleiner te maken, kun je gebruik maken van verschillende filters. Je kunt filteren op basis van labels, bezochte pagina's en misschien wel het belangrijkst, op specifieke periode.

Hoe exporteer ik data uit een specifieke periode?

In de portal bij "Exporteren" vind je aan de linkerkant een Date Picker vergelijkbaar met de Date Picker in de inbox. Selecteer hier gemakkelijk de periode die je wilt exporteren en Leadinfo toont direct een overzicht van alle data uit die periode.

Om data te exporteren van een andere periode ga je met je muis over "Aangepast" en klik je op de drie puntjes. Hier selecteer je gemakkelijk de aangepaste periode die je wilt exporteren.

Zodra je de juiste filters hebt toegepast, klik je op "Exporteer # bedrijven". Je downloadt dan een csv-bestand met alle data.