Hoe installeer ik de Leadinfo trackingcode op mijn website?

Je hebt net de proefperiode aangevraagd en je wilt van start met het identificeren van het zakelijke verkeer op je website. Voordat je hier mee aan de slag kunt, moet je eerst de trackingcode installeren op je website.

De trackingcode is gemakkelijk te installeren door de code handmatig aan de website toe te voegen, via Google Tag Manager of via een van onze plug-ins voor WordPress, Joomla! of Drupal.

Dit artikel helpt je verder om de tracking code handmatig toe te voegen aan jouw website. Bekijk ook deze lijst met hulpartikelen die per Content Management Systeem de installatie uitlegt.

Handmatig Leadinfo installeren

Om Leadinfo handmatig te installeren, heb je toegang nodig tot het CMS waarin jouw website wordt beheerd.

Stap 1:
Log in de Leadinfo portal en kopieer de Leadinfo trackingcode. Wanneer je Leadinfo al gebruikt, vind je de trackingcode in de portal door te navigeren naar "Instellingen" en vervolgens op jouw website te klikken onder "Trackers".

Stap 2: Ga naar jouw CMS en ga naar het gedeelte waar je de header van je website kunt wijzigen.

Stap 3: Plak de trackingcode en sla jouw wijzigingen op. Let er wel op dat je geen wijzigen maakt in de code. De trackingcode werkt niet wanneer je per ongeluk een teken of spatie toevoegt.

De trackingcode is direct live. Zodra het eerste bedrijf op jouw website komt, heb je toegang tot de rest van de portal!

Ontdek hoe je Leadinfo installeert voor jouw CMS: