1. Helpcenter
  2. Installatie van Leadinfo
  3. Manieren om Leadinfo te installeren

Hoe installeer ik de trackingcode van Leadinfo op mijn Wix site?

Wix biedt de mogelijkheid om zelf bepaalde trackingcodes op je website te plaatsen. Hiervoor hoef je enkel onderstaande stappen te volgen.

Stap 1:
Kopieer de Leadinfo trackingcode uit de portal. Je vindt de trackingcode onder "Instellingen" en vervolgens klik je links op je website. Het gaat hier om de code onder "Handmatige installatie".

Stap 2: Ga naar Wix en navigeer naar "Instellingen" in het dashboard van je website.

Stap 3: Klik op de "Custom Code" Tab in de "Advanced" sectie en klik vervolgens op "+Add Custom Code" rechtsboven.

Stap 4: Plak de code die je gekopieerd hebt uit stap 1

Stap 5: Geef je de trackingcode een unieke naam.

Stap 6: Selecteer een optie onder "Add code to Pages".

• All pages: met all pages voegt Wix de code toe aan alle pagina's van je website, inclusief de pagina's die je in de toekomst aanmaakt. Zorg ervoor dat je ervoor kiest dat de trackingcode laadt op elke pagina die de websitebezoeker bezoekt.

• Specific pages: Kies uit de dropdown de relevante pagina's waar de Leadinfo trackingcode op af moet gaan.

Stap 7:
Onder "Place code in" selecteer je dat je trackingcode in de Head geplaatst moet worden. Klik vervolgens op "Apply".

Vanaf nu kun je van start met het identificeren van jouw zakelijke website verkeer.

Ben je net begonnen met Leadinfo? Dan krijg je toegang tot de rest van de portal, wanneer wij jouw eerste zakelijke bezoeker hebben geregistreerd.