Hoe wijzig ik mijn betaalgegevens?

Verander eenvoudig je betaalgegevens en betaalmethode in de Leadinfo portal.

Zodra je klant bent geworden vind je jouw facturatiegegevens in de instellingen van de portal. Hier pas je gemakkelijk de gegevens aan, voeg je e-mailadressen toe of wijzig je de betaalmethode.

Waar vind ik de betaalgegevens?

Je vindt het overzicht van de betaalgegevens in de portal. Navigeer naar de instellingen en selecteer aan de linkerkant "Account & Facturen".

Welke informatie wordt er getoond?

Bedrijfsinformatie

Hier vind je een overzicht van jouw bedrijfsgegevens. Dit zijn de bedrijfsnaam en het factuuradres. Om de informatie te wijzigen klik je rechtsboven op "Aanpassen".

Contactpersoon voor facturering

Op je factuurdatum versturen wij de factuur per mail. Deze mail wordt verstuurd naar de facturatie e-mail die je aan de start van je abonnement hebt opgegeven. Rechtsboven kun je meer mailadressen toevoegen.

Betaalmethode

Bij het afsluiten van het abonnement kies je de betaalmethode. Wil je de betaalmethode wijzigen, klik dan rechtsboven  op "Aanpassen". De wijzigingen staan vervolgens meteen actief.

Overzicht facturen

Je vindt ook een overzicht van de facturen in de portal. Onder "Facturen" vind je een overzicht van al je facturen en status van de factuur. Deze kun vervolgens makkelijk downloaden.  Klik hier voor meer informatie over waar je de facturen staan.