Insightly integratie

Koppel je Insightly met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, kun je per lead een timeline event toevoegen aan het bedrijf in Insightly. Hierdoor heb je vanuit Insightly ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

Hoe koppel ik Insightly aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.
2. Selecteer onder integraties "Insightly".

3. Vul hier de API Key in van Insightly. Lees hier verder waar je de API key kunt vinden in Insightly.

4. Klik op "Verbind met Insightly".

Let op: Je moet wel een account verbinden die de juiste rechten heeft in Insightly!

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Insightly?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Insightly omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Insightly. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Insightly"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Insightly? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Insightly? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4. Je ziet het bedrijf direct terug in Insightly!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Insightly. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Wanneer je een nieuw bedrijf aanmaakt vanuit Leadinfo delen wij de volgende informatie met Insightly:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Omschrijving

• Telefoonnummer

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• Adres

• LinkedIn

• Twitter

Goed om te weten 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.

Waar vind ik de API Key in Insightly?

Om Leadinfo te verbinden met Insightly, heb je de API Key nodig. Deze kun je vinden in de "Gebruikersinstellingen" in Insightly.