Agile CRM integratie

Koppel je Agile met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, kun je per lead een timeline event toevoegen aan het bedrijf in Agile. Hierdoor heb je in Agile ook toegang tot waardevolle inzichten over jouw websitebezoekers.

De voordelen van de integratie met Agile CRM

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Agile CRM

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Agile CRM vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Agile CRM

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Agile aan Leadinfo?

1.
Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.
2. Selecteer onder integraties "Agile".

3. Vul hier de API Key in van Agile. Lees hier verder waar je de API key kunt vinden in Agile.

4. Klik op "Verbind met Agile".

Let op: Je moet wel een account verbinden die de juiste rechten heeft in Agile!

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Agile?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Agile omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Agile. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Agile"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Agile? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Agile? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in Agile!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Agile. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Wanneer je een nieuw bedrijf aanmaken vanuit Leadinfo delen wij de volgende informatie met Agile:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Omschrijving

• Telefoonnummer

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• Adres

• LinkedIn

• Twitter

Goed om te weten:
Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.

Waar vind ik de API informatie in Agile?

Om Leadinfo te verbinden met Agile, heb je onderstaande informatie nodig;

• Domein naam - Dit is de naam URL van jouw Agile omgeving waarop je inlogt. In ons voorbeeld is dat leadinfo.agilecrm.com

• API Key - Deze vind je binnen Agile onder "Admin Settings" en vervolgens "Developers & API". Je moet hier dan de REST API kopiëren.

• User Email - Dit is de email waarmee jij inlogt in jouw Agile omgeving.