Gripp integratie

Je kunt Leadinfo koppelen met Gripp zodat je website bezoeken automatisch gesynchroniseerd worden. In Gripp wordt er dan een notitie toegevoegd aan het bedrijf, zodat je ook daar inzicht hebt op de website bezoeken van je contacten. Daarnaast heb je in de Leadinfo portal de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in Gripp met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

Gripp integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Gripp".

3. Vul je API key in en klik op "Verbind met Gripp".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Gripp. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.