Microsoft Dynamics 365 integratie

Verbind Leadinfo met Microsoft Dynamics 365 en verstuur Leadinfo data naar jouw CRM. Nadat je de koppeling hebt gemaakt, kun je bedrijven direct vanuit je inbox koppelen aan bedrijven binnen Microsoft Dynamics 365. Hierdoor verkrijg je waardevolle inzichten binnen jouw CRM-systeem.

Hoe koppel Microsoft Dynamics aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar "Instellingen".

2. Selecteer onder integraties "Microsoft Dynamics 365".

3. Vul de URL in van jouw Microsoft Dynamics 365 omgeving in en klik op "Verbind met Microsoft Dynamics 365".

4. Log in met je Microsoft Dynamics 365 gegevens en geef Leadinfo toestemming om toegang te krijgen tot de Microsoft Dynamics 365 omgeving.

En dat is het! Je hebt nu Leadinfo gekoppeld aan jouw Microsoft Dynamics 365 omgeving. Er wordt nu nog geen data gedeeld. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen zoals uitgelegd in onderstaande stappen.

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Microsoft Dynamics 365?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Microsoft Dynamics omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Microsoft Dynamics 365. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1.
Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Microsoft Dynamics 365".

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo.

3.a Is het bedrijf al bekend in Microsoft Dynamics 365? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Microsoft Dynamics 365? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je vindt het bedrijf direct terug in Microsoft Dynamics 365!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Microsoft Dynamics 365. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Leadinfo deelt de volgende informatie met Microsoft Dynamics 365:

• Omschrijving

• E-mail

• Adres

• Aantal medewerkers