Nutshell integratie

Je kunt Leadinfo koppelen met Nutshell zodat je website bezoeken automatisch gesynchroniseerd worden. In Nutshell wordt er dan een notitie toegevoegd aan het bedrijf, zodat je ook daar inzicht hebt op de website bezoeken van je contacten. Daarnaast heb je in de Leadinfo portal de mogelijkheid om het bedrijfsprofiel van een websitebezoeker te koppelen in Nutshell met een bestaand bedrijf, of een nieuw bedrijf.

Nutshell integratie instellen:

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.

2. Selecteer onder integraties "Nutshell".

3. Vul je gebruikersnaam en API key in en klik op "Verbind met Nutshell".

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Nutshell. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.