Keap integratie

Koppel je Keap met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, worden de toekomstige websitebezoeken als een notitie binnen het bedrijfsprofiel geplaatst. Hierdoor heb je vanuit ActiceCampaign ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Keap aan Leadinfo?

1. Ga naar je Leadinfo account en navigeer naar "Instellingen".
    2. Selecteer vanuit je Instellingen "Keap" in de lijst met integraties en klik op "Verbind met Keap".
    3. Zorg ervoor dat je ingelogd bent in je Keap omgeving om de koppeling soepel te laten verlopen.

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Keap?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Keap omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Keap. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen.

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Keap"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Keap? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
    Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Keap? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4. Je ziet het bedrijf direct terug in Keap!

Goed om te weten 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.