Salesflare integratie

Koppel je Salesflare met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, worden de toekomstige websitebezoeken als een notitie binnen het bedrijfsprofiel geplaatst. Hierdoor heb je vanuit Salesflare ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

How do I set up the Salesflare integration?

1. Ga naar je Salesflare omgeving en navigeer naar "Instellingen".
  2. Vanuit het menu selecteer je “API Keys”.
  3. Hier kun je een nieuwe API key aanmaken door rechtsonder op de knop te klikken.
  4. Kopieer vervolgens de API Key

5. Ga naar je Leadinfo account en navigeer naar "Instellingen"
  6. Onder je integraties selecteer je "Salesflare".
  7. Plak gekopieerde API key uit stap 4 en klik op "Verbind met Salesflare".

Goed om te weten 📝 Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.