Teamleader integratie

Koppel je Teamleader met Leadinfo zodat je gemakkelijk leads kan doorzetten. Zodra je de koppeling hebt gemaakt, kun je per lead een timeline event toevoegen aan het bedrijf in Teamleader. Hierdoor heb je vanuit Teamleader ook inzichten in de websitebezoeken van je contacten.

De voordelen van de integratie met Teamleader

Laten we eerst kijken naar de voordelen van de integratie voordat we beginnen met het instellen. Met de integratie kun je:

🔗 Websitebezoekers koppelen aan bestaande bedrijven binnen Teamleader.

🆕 Nieuwe bedrijven aanmaken in Teamleader vanuit Leadinfo.

💻 De bezochte pagina's van bedrijven doorsturen naar Teamleader.

Hierdoor kun je de informatie van Leadinfo integreren in je huidige sales flow.

Goed om te weten 📝 De pagina's die een bedrijf bezoekt, worden pas na het koppelen gedeeld. Het versturen van pagina's werkt niet met terugwerkende kracht.

Hoe koppel ik Teamleader aan Leadinfo?

1. Log in op de portal van Leadinfo en ga naar instellingen.
2. Selecteer onder integraties "Teamleader".

3. Klik op "Verbind met Teamleader".

4. Log in met je Teamleader gegevens en geef Leadinfo toestemming om toegang te krijgen tot je Teamleader omgeving.

Let op: Je moet wel een account verbinden die de juiste rechten heeft in Teamleader!

Hoe verstuur ik bedrijven uit Leadinfo naar Teamleader?

Nu je de koppeling hebt gemaakt, wordt er nog geen data doorgestuurd naar jouw Teamleader omgeving. Hiervoor moet je eerst een bedrijf koppelen aan Teamleader. Dit kun je doen vanuit je inbox.

1. Ga naar het bedrijfsprofiel van het bedrijf die je wilt koppelen

2. Klik rechts boven op de knop "Koppel met Teamleader"

3. Koppel het bedrijf aan Leadinfo

3.a Is het bedrijf al bekend in Teamleader? Zoek dan het bedrijf op en klik op "Verbind".

3.b
Wil je een nieuw bedrijf aanmaken in Teamleader? Selecteer dan de juiste accountmanager, geef het bedrijf een naam en klik op "Maak aan en koppel".

4.
Je ziet het bedrijf direct terug in Teamleader!

Vanaf nu kun je gebruik gaan maken van de koppeling met Teamleader. Lukt het nog niet? Neem dan gerust contact met ons op via onze chat.

Welke informatie wordt er gedeeld?

Wanneer je een nieuw bedrijf aanmaakt vanuit Leadinfo delen wij de volgende informatie met Teamleader:

• Bedrijfsnaam

• Website

• Telefoonnummer

• Accountmanager

• Stad

• Provincie

• Postcode

• Land

• Adres

• KvK-nummer

Goed om te weten:
Wij kijken de gegevens van je CRM nooit zelf in. Het systeem heeft alleen de autorisatie nodig zodat Leadinfo de gegevens over kan zetten naar je CRM-omgeving.