Wat is een leadscore?

We voegen bij elk bedrijf een leadscore toe. Hierdoor zie je direct in de inbox welke bedrijven interessant voor je kunnen zijn. Je vindt deze lead score onder elk bedrijfslogo in de inbox en in het bedrijfsprofiel.

Deze leadscore wordt weergeven als een gekleurde balk. De leadscore kan rood, oranje, geel of groen gekleurd zijn. Hoe groener de lead score hoe interessanter het bedrijf is.

De leadscore is gebaseerd op een aantal factoren. Er wordt o.a. gekeken naar het aantal pagina’s die een lead bezocht heeft, hoeveel bezoeken een lead heeft gebracht aan je website en voor hoe lang een lead op je website zat.

Sorteer de inbox gebaseerd op de leadscore

De Leadinfo inbox wordt standaard gesorteerd op datum. Je kunt dit aanpassen en de inbox sorteren op basis van leadscore. Zie direct de interessante leads als eerst.

Klik op de driehoeken in de zoekbalk. In dit menu selecteer je "Leadscore" Je inbox wordt direct gesorteerd op basis van leadscore.