Wat is Zapier?

Met Zapier kun je je werkdag automatiseren. Door verschillende applicaties met elkaar te verbinden, kun je data van de ene naar de andere applicatie sturen.

Waar kan ik Zapier voor gebruiken?

Dankzij Zapier kun je Leadinfo integreren in je huidige workflow. Leadinfo deelt de data met Zapier en Zapier deelt vervolgens de data met één van de 3000+ applicaties. Hierdoor kun je Zapier gebruiken om automatisch bedrijven, deals of taken aan te maken in je CRM-systeem. Maar je kunt Zapier ook inzetten om data door te sturen naar een Google Sheets of Microsoft Excel bestand.

Hoe werkt Zapier?

In Zapier kun je verschillende "Zaps" aanmaken. Deze Zaps zijn geautomatiseerde workflows die Leadinfo verbindt met andere applicaties. Een Zap bestaat uit een trigger en één of meerdere acties.

Een trigger is een evenement die Zapier laat weten om een Zap te starten. Voor Leadinfo kan dat een Leadinfo trigger zijn, de "Delen op Zapier" knop of het Lead Gen Form.

Wanneer een trigger een Zap activeert, wordt er een actie uitgevoerd. Deze acties bepaal je zelf wanneer je een Zap maakt. Afhankelijk van de applicatie waarmee je Leadinfo verbindt, kun je verschillende acties uitvoeren.

Van start met Leadinfo en Zapier

Nu je weet wat Zapier is en hoe je kan gebruiken, kun je aan de slag met het opzetten van de integratie. Lees hier hoe je Zapier verbindt aan Leadinfo.