WhatsApp Business op meerdere apparaten gebruiken

WhatsApp Business op meerdere apparaten activeren

👉  Whatsapp Business koppelen aan meerdere computers

👉  Whatsapp Business koppelen aan meerdere telefoons

WhatsApp Business op meerdere computers

Om WhatsApp Business op meerdere computers te activeren doorloop je de volgende stappen:

1. Open de WhatsApp Business app op je telefoon.
  2. Ga rechtsonder naar "Instellingen".
  3. Klik op het item: "Gekoppelde apparaten".
  4. Druk op 'Koppel een apparaat'
  5. Je kan nu op 4 computers WhatsApp activeren door de QR code te scannen.

2 manieren om WhatsApp met QR code te activeren op je computer:

1. Open WhatsApp in de browser: https://web.whatsapp.com/
    en scan de QR code.
  2. Installeer WhatsApp op je computer: https://www.whatsapp.com/download
    en scan de QR code.
Whatsapp Businnes - Install - desktop

WhatsApp Business op meerdere telefoons

Met de nieuwste functie van WhatsApp Business kun je nu WhatsApp op meerdere telefoons tegelijk gebruiken. Zo kun je collega's machtigen om in hetzelfde nummer vanaf een tweede telefoon bereikbaar te zijn voor vragen die binnen komen via Whatsapp Business.

Zorg dat je eerst WhatsApp Business installeert op de eerste telefoon. Volg daarna de onderstaande stappen om de WhatsApp Business te activeren op een extra telefoon:

Hoe Koppel je WhatsApp Business aan meerdere telefoons?

1. Ga naar de App Store of Google Play Store op de tweede telefoon.
  2. Zoek naar WhatsApp Business en installeer de app.
  3. Open WhatsApp Business op de tweede telefoon.
  4. Ga door de vragen totdat er een telefoonnummer wordt gevraagd.
  5. Tik rechts bovenin op de drie puntjes en kies ‘Een apparaat koppelen'. Er verschijnt dan een QR Code die je moet scannen met de eerste telefoon.

Whatsapp install second phone-1

Telefoon 1 (original)

1. Ga naar de eerste telefoon waarop WhatsApp Business al is geïnstalleerd.
  2. Open Whatsapp Business op de eerste telefoon.
  3. Ga rechtsonder naar Instellingen of naar het Menu.
  4. Klik op het item: Gekoppelde apparaten.
  5. Druk op Koppel een apparaat.
  6. Scan de QR code op je tweede telefoon.
  7. Geef het nieuw gekoppelde apparaat een naam en druk op 'Bewaar'.

Na het volgen van deze stappen is WhatsApp Business gekoppeld aan je tweede telefoon 🎉.

Whatsapp install first phone-1