Alt om indbakken hos Leadinfo

Der, hvor du ser alt din data, er den såkaldte indbakke. Når du går ind på portalen for første gang, så vil det med stor sandsynlighed se meget tom ud. Men når først din trackingkode er kommet i gang, så vil du inden for få dage begynde at se en masse leads i din indbakke.

I denne artikel vil vi vise dig alt, hvad du skal vide, om din indbakke. Du vil få mere at vide om:

• Hvilken information du kan finde om virksomhederne
  • Hvordan du skriver en kommentar
  • Sidevisninger
  • Skærmoptagelse
  • Skabe overblik via tags
  • Virksomhedernes leadscore
  • Gennemse leads i din indbakke

Virksomhedsinformationer

For at se alle informationerne om en virksomhed, så skal du blot klikke på selve virksomheden i din indbakke. Herunder vil du se alle virksomhedens informationer og besøgsadfærd på hjemmesiden. Du vil kunne finde følgende information:

• Generelt virksomhedsinformation
  • Kontaktoplysninger
  • Information om Handelskammeret
  • Juridisk information
  • Bestyrelsen
  • Financiel data (hvis tilgængelig)
  • Konti på sociale medier
  • Besøgte sider
  • Skærmoptagelse
  • LinkedIn-kontakter på medarbejdere
  • Xing-kontakter på medarbejdere
  • E-mailadresser (hvis tilgængelige)

Kommentarfunktion

Under virksomhedens profil har du muligheder for at tilføje kommentarer. Lad dine kolleger vide, at du allerede har haft kontakt med et leads - eller måske endda allerede har lavet en aftale!

Leadinfo tip💡: Vælg "Indsæt Dato" oven over kommentarfeltet for at tilføje dato og dine initialer.

Sidevisninger

Foruden virksomhedsinformationer vil du også kunne se hver enkelt side, som den gældende virksomhed har besøgt, hvor lang tid vedkommende brugte der, og kilden til deres besøg på siden. Brug denne information, når du er i kontakt med virksomheden. Og så kan du basere din salgspitch på netop denne information!

Skærmoptagelse

Opdag, hvordan virksomheder interagere med din hjemmeside. Med skærmoptagelse kan du se et detaljeret overblik over dine hjemmesidebesøgendes browsingaktivitet. Klik på knappen "VIs optagelse" og se en afspilning af virksomhedens besøg.

Skærmoptagelse er gratis under din prøveperiode. Herefter vil denne funktion være en tilføjelse til dit abonnement. Du kan læse mere om skærmoptagelse her i vores Hjælpecenter.

Tags

Tags er en god måde for dig at få styr på din indbakke! F.eks. kan du give en virksomhed tagget "Varmt lead", så du med det samme ved, hvilke virksomheder du først skal ringe til.

Vi har allerede lavet nogle tags til dig. Men du kan nemt både ændre eksisterende og tilføje nye tags. Det kan du læse mere om her i vores Hjælpecenter.

Leadscore

I indbankken vil du se en bjælke under hver virksomhed. Denne viser, hvilken leadscore den gældende virksomhed har. Jo grønnere denne bjælke er, des mere interessant er virksomheden også for dig. En virksomheds leadscore er udregnet på baggrund af, hvor lang tid, hvor ofte og hvor mange sider en virksomhed har besøgt.

Sortér leads i din indbakke

Indbakken er sorteret efter dato som standardindstilling. Det giver dig mulighed for at se de virksomheder først, som lige nu besøger din hjemmeside. Men du kan også sortere efter følgende:

• Leadscore
  • Alfabetisk orden
  • Antallet af besøgte sider
  • Afstand fra din arbejdsplads
  • Dato